Jove estudiant caminant amb equipatge

Programa de beques de Diplocat

Amb la voluntat de formar professionals especialistes en relacions internacionals, integració europea o política euromediterrània, que en el futur contribueixin a posicionar internacionalment Catalunya, Diplocat compta amb un programa de beques per realitzar estudis de postgrau a l’estranger.

S’hi poden presentar els graduats/des universitaris/àries que tinguin interès a especialitzar-se en relacions internacionals i diplomàcia o en la política de veïnatge de la Unió Europea i, més concretament, en la política euromediterrània.

Per què demanar una beca? Els becaris 2016 responen

 

Beques per realitzar estudis internacionals

Beques per realitzar estudis internacionals

Diplocat convoca ajuts per realitzar estudis internacionals a l’estranger, d’una durada màxima d'un any, que compta amb la col·laboració de l'Obra Social “la Caixa”.

Aquest programa de beques està destinat a cursar estudis de postgrau sobre integració europea o sobre relacions internacionals. S’accepten tant programes de formació amb un enfocament generalista com programes especialitzats en diplomàcia, política, dret, economia, comerç, cooperació al desenvolupament o drets humans, sempre que es plantegin des d’una perspectiva internacional.

 Beques per realitzar estudis internacionals

En col·laboració amb:

Obra Social La Caixa

Nou!
Beques per realitzar estudis sobre afers euromediterranis

Beques per realitzar estudis sobre afers euromediterranis

Amb la voluntat de formar especialistes en qüestions relatives a la política europea de veïnatge i la política euromediterrània, Diplocat atorga ajuts per cursar el màster en Estudis interdisciplinaris europeus, focalitzat en les relacions de la UE amb els seus veïns del sud i de l’est, al Col·legi d’Europa, campus de Natolín, a Varsòvia (Polònia).

El Col·legi d’Europa és la institució d’estudis europeus de postgrau més prestigiosa del continent.

 Beques per realitzar estudis sobre afers euromediterranis

Darrera actualització: 12 Juliol 2017

Imprimeix