Jove estudiant caminant amb equipatge

Programa de beques de Diplocat

Amb la voluntat de formar professionals especialistes en relacions internacionals, integració europea o política euromediterrània, que en el futur contribueixin a posicionar internacionalment Catalunya, Diplocat compta amb un programa de beques per realitzar estudis de postgrau a l’estranger.

S’hi poden presentar els graduats/des universitaris/àries que tinguin interès a especialitzar-se en relacions internacionals i diplomàcia o en la política de veïnatge de la Unió Europea i, més concretament, en la política euromediterrània.

Per què demanar una beca? Els becaris 2016 responen

 

Presentació de les beques de Diplocat i del màster en Estudis interdisciplinaris europeus, del Col·legi d’Europa, campus de Natolín

Universitat Pompeu Fabra Universitat Pompeu Fabra, 1 de desembre a les 13.00 h.
 Programa

Universitat de Barcelona Universitat de Barcelona. Facultat de Dret. Facultat de Dret, 2 de desembre a les 13.00h.
 Programa

Beques per realitzar estudis internacionals

Beques per realitzar estudis internacionals

Diplocat convoca ajuts per realitzar estudis internacionals a l’estranger, d’una durada màxima d'un any, que compta amb la col·laboració de l'Obra Social “la Caixa”.

Aquest programa de beques està destinat a cursar estudis de postgrau sobre integració europea o sobre relacions internacionals. S’accepten tant programes de formació amb un enfocament generalista com programes especialitzats en diplomàcia, política, dret, economia, comerç, cooperació al desenvolupament o drets humans, sempre que es plantegin des d’una perspectiva internacional.

 Beques per realitzar estudis internacionals

En col·laboració amb:

Obra Social La Caixa

Nou!
Beques per realitzar estudis sobre afers euromediterranis

Beques per realitzar estudis sobre afers euromediterranis

Amb la voluntat de formar especialistes en qüestions relatives a la política europea de veïnatge i la política euromediterrània, Diplocat atorga ajuts per cursar el màster en Estudis interdisciplinaris europeus, focalitzat en les relacions de la UE amb els seus veïns del sud i de l’est, al Col·legi d’Europa, campus de Natolín, a Varsòvia (Polònia).

El Col·legi d’Europa és la institució d’estudis europeus de postgrau més prestigiosa del continent.

 Beques per realitzar estudis sobre afers euromediterranis

Darrera actualització: 1 Desembre 2016

Imprimeix