Ajuts a la societat civil

Ajuts a la societat civil

Ajuts DIPLOCAT per a la Projecció Internacional de les Organitzacions Civils Catalanes

En un món globalitzat, on les relacions d’interdependència marquen la pauta, és imprescindible establir una bona xarxa de contactes internacionals per posicionar-se en un entorn dinàmic i complex. Avui dia, aquestes relacions no són un terreny exclusiu dels estats i dels governs, sinó que la societat civil hi juga un paper creixent. Les capacitats internacionals de les entitats i associacions no governamentals han esdevingut un element clau en la projecció internacional de qualsevol país, i més encara en el cas de Catalunya. Paral·lelament, la capacitat de les entitats d’explicar el país a l’exterior dependrà de la mesura en què puguin participar i contribuir en alguns dels principals reptes i debats sobre la governança global.

En aquest marc, el Consell vol reconèixer l’esforç d’aquelles organitzacions que han aconseguit situar-se en xarxes internacionals i ser actives en alguns dels principals debats que avui dia afronta la humanitat. Amb aquest objectiu, ha signat un acord amb la FOCIR perquè sigui l’entitat que gestioni la 4a convocatòria dels Ajuts Diplocat per a la Projecció Internacional de les Organitzacions Civils Catalanes, destinada a cobrir despeses derivades de la participació de les entitats en reunions i conferències organitzades per xarxes o federacions globals o continentals.

 RESOLUCIÓ de 17 de febrer de 2017, per la qual s’aproven les bases reguladores que han de regir la concessió d’ajuts per a la projecció internacional de les organitzacions civils catalanes.

4a convocatòria 

La quarta convocatòria d’Ajuts Diplocat per a la Projecció Internacional de les Organitzacions Civils Catalanes té per objectiu ajudar les entitats a participar en reunions d’abast internacional i és gestionada per la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR).

 Presentació de les sol·licituds a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 RESOLUCIÓ de 3 de març de 2017 per la qual s'obre la 4a convocatòria dels ajuts per a la projecció internacional de les organitzacions civils catalanes. (DOGC núm. 7321 – 03/03/2017).

 Termini de presentació de les sol·licituds: 31 de març de 2017

 Formulari de sol·licitud

 Formulari de memòria d'activitat

 Formulari de pressupost

 Full de dades bancàries

 Preguntes més freqüents

Les sol·licituds rebudes dins del termini establert han estat analitzades per una junta d’avaluació formada per membres del Consell de Diplomàcia Publica de Catalunya, la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes.

 RESOLUCIÓ provisional

 RESOLUCIÓ del procediment de concessió o denegació dels ajuts de la 4a convocatòria dels ajuts Diplocat per a la projecció internacional de les organitzacions civils catalanes (DOGC núm. 7410 – 12/07/2017)

 Més informació

Amb la participació de:

Generalitat de Catalunya

Amb la col·laboració de:

FOCIR, Federació d'Organitzacions Interancionalment Reconegudes

Darrera actualització: 23 Febrer 2017

Imprimeix