Ajuts a la societat civil

Ajuts a la societat civil

Ajuts DIPLOCAT per a la Projecció Internacional de les Organitzacions Civils Catalanes

En un món globalitzat, on les relacions d’interdependència marquen la pauta, és imprescindible establir una bona xarxa de contactes internacionals per posicionar-se en un entorn dinàmic i complex. Avui dia, aquestes relacions no són un terreny exclusiu dels estats i dels governs, sinó que la societat civil hi juga un paper creixent. Les capacitats internacionals de les entitats i associacions no governamentals han esdevingut un element clau en la projecció internacional de qualsevol país, i més encara en el cas de Catalunya. Paral·lelament, la capacitat de les entitats d’explicar el país a l’exterior dependrà de la mesura en què puguin participar i contribuir en alguns dels principals reptes i debats sobre la governança global.

En aquest marc, el Consell vol reconèixer l’esforç d’aquelles organitzacions que han aconseguit situar-se en xarxes internacionals i ser actives en alguns dels principals debats que avui dia afronta la humanitat. Amb aquest objectiu, ha signat un acord amb la FOCIR per l’obertura d’una convocatòria destinada a cobrir les despeses derivades de la participació de les entitats en reunions i conferències organitzades per xarxes o federacions globals o continentals.

3a convocatòria

La tercera convocatòria d’Ajuts DIPLOCAT per a la Projecció Internacional de les Organitzacions Civils Catalanes té per objectiu ajudar les entitats a participar en reunions d’abast internacional i és gestionada per la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR).

 Les sol·licituds s’havien de presentar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 El termini per presentar les sol·licituds finalitzava el 31 de març de 2016

 Bases de la convocatòria

 Modificació de les bases de la convocatòria

 Formulari de sol·licitud

 Formulari de memòria d'activitat

 Full de dades bancàries

 Preguntes més freqüents

Les sol·licituds rebudes dins del termini establert han estat analitzades per una junta d’avaluació formada per membres del Consell de Diplomàcia Publica de Catalunya, de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes i de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea de la Generalitat de Catalunya.

 Resolució definitiva dels ajuts DIPLOCAT per a la projecció internacional de les organitzacions civils catalanes

 Més informació

Amb la col·laboració de:

FOCIR, Federació d'Organitzacions Interancionalment Reconegudes

Darrera actualització: 26 Febrer 2016

Imprimeix